Wireless mouse

wireless mouse

Lär dig hur du installerar batterier i Apple Wireless Keyboard, Apple Wireless Mouse och Apple Magic Trackpad. Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du denna användning. Läs mer. Gå till huvudinnehåll. Microsoft. Accessories. Office · Windows · Surface · Xbox · Specialerbjudanden · Support. Mer. Programvara. Appar för Windows. Batteriinformation. Kräver ett (1) alkaliskt AA-batteri; Den förväntade batteritiden är upp till 18 månader. Tips! Ladda ner och installera Logitech Options för att få automatiska meddelanden om batteristatus. Sätta i ett nytt batteri. Dra batterifacket nedåt och lyft sedan av det. Batterifack. Infoga batteriet och kontrollera att det. Ett meddelande om att installationen betala med paypal slutförts visas. Installera och byta batterier. Din trådlösa enhet från Apple levererades med batterier installerade. Kräver en bra dramaserier som uppfyller kraven för något av följande installerade operativsystem. Apple Magic Mouse Obs!

Wireless mouse - utsikten frn

Utnyttja Bluetrack Technology som kombinerar kraften hos den optiska tekniken med precisionen hos lasertekniken för enastående spårning på i stort sett alla underlag. Sätt i batterierna i batterifacket enligt bilden nedan. Var noga med att de positiva polerna ligger åt rätt håll. Starta och parkoppla din Magic Mouse med din dator. Styrplattan startar inte om batterierna sätts i fel. Om du inte ska använda den trådlösa enheten på mer än tre veckor ska du ta ur batterierna för långtidsförvaring.

Wireless mouse - the award

Om Wireless Mouse-programuppdatering 1. Du kan använda musen i upp till åtta månader med samma batteri och batterilampan visar när det är dags att byta. Om inte datorn startas om, kontakta AppleCare för mer information. Berätta för oss hur vi kan bli bättre på att hjälpa dig. Identifiera den trådlösa inmatningsenheten nedan och klicka därefter på länken för mer information. wireless mouse

Share your thoughts

0 Replies to “Wireless mouse”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *