Firefox android

firefox android

Hjälp oss att finslipa och putsa nya funktioner, som nästan är redo för lansering. Med Firefox Beta får du prova på de senaste förbättningarna rörande prestanda, anpassingsbarhet och säkerhet innan de införlivas i nästa version av Firefox. Påverka genom att hjälpa till att finjustera funktioner och egenskaper. **Vi behöver. Titta på Flash-video i Firefox för Android med tap-to-play. Konfigurera inställningarna för att aktivera eller inaktivera insticksmoduler med detta förfarande. Ladda ner Mozilla Firefox, en gratis webbläsare. Firefox är skapad av en global ideell grupp som vill ge individer kontroll på nätet. Hämta Firefox för Windows, macOS, Linux, Android och iOS idag! firefox android

Firefox android - regler att

Använd den här artikeln för att lära dig att titta på video och hur du anpassar inställningarna för insticksprogram som Flash. Firefox Focus tar upp mindre selfie-utrymme på din telefon. Tryck på knappen Meny antingen under skärmen på vissa enheter eller i det övre högra hörnet i webbläsaren , sen Inställningar du kan behöva trycka på Mer först , Anpassa , Visning. Hem Firefox for Android Uppdatera till den senaste versionen av Dessutom kan tiden för sidladdning minska. Inbyggt spårningsskydd och blocklistor som tillhandahålls av Disconnect. Kontrollera vad du delar online med det mest kraftfulla privata surfläget med extra spårningsskydd. Blockerar annonser med trackers. Följ game hentai nedan för att ta reda på vilken version du använder och sätten att uppdatera om det behövs. Firefox för Android kommer att visas i listan Uppdateringarom det finns en uppdatering tillgänglig.

Firefox android - har

Tryck på Mozilla Firefox , följt av Om Firefox. Firefox för Android visar ikonen tap-to-play som standard för Flash. Dessutom kan tiden för sidladdning minska. Firefox Focus Blockerar annonser med trackers. Teman Matcha Firefox till ditt humör. Google Play Öppna Google Play på enheten och trycka på menyn högst upp till vänster på skärmen. Tillägg Välj mellan tusentals verktyg som annonsblockerare, nedladdare för video och lösenordshanterare.

Share your thoughts

0 Replies to “Firefox android”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *