Wettershus

wettershus

Välkomna till Wettershus Retreatgårds facebooksida! Gilla vår sida så kan du hänga med lite i vad som händer på gården. Hjälp oss att sprida information genom att bjuda in dina vänner att gilla sidan. Checka in på Wettershus här på facebook när ni är på gården och skriv en recension. Allt för att göra Wettershus mer känt. Novemberretreat på Wettershus , Wettershus är en ekumenisk retreatgård vackert belägen på Vätterns östra brant, strax söder om Gränna. Här finns en öppenhet för trons många språk genom olika människor och traditioner, enkelhet i ordningar och miljö, närhet till natur och stillhet, husfolk och deltagare. Wettershus har funnits som retreatgård sedan

Wettershus - Flgger frg

En av tankarna jag har inför framtiden är att vi också ska hitta nya öppningar där retreater kan bli inriktade på ett visst område och vända sig till mer specifika målgrupper. Familj Dagens panel i blindtest: January 30 · Instagram ·. Välkomna till Wettershus Retreatgårds facebooksida! Det är gott om egen tid i dagordningen, möjlighet till vila, promenader, läsande och bön, gör att vars och ens upplevelse av retreaten blir unik.

Wettershus - klimatanlggning

Linalie Newman och Ingemar Forss föreslås som missionsdirektorer inför Evangeliska frikyrkans kongress. För er som missade helgmålsringningen i SVT sänt från Wettershus igår finns möjlighet att se det nu på https: Wettershus Retreatgård · July 23 ·. På kvällen blir det miniföreläsning som mynnar ut i en bibelmeditation. Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen. Att inte behöva formulera sig, tycka, säga trevligheter eller berätta vem man är, är vilsamt för både kropp och själ. Hans Boeryd, präst i Gräshagskyrkan, Klepto Avgift: Wettershus Retreatgård · January 19 · Jönköping, Sweden ·. Tre män john irving nyligen kommit till Sverige från Mellanöstern sitter anhållna. Lyssna oktober 2018 avsnitt Wettershus Retreatgård wettershus November 27, ·.

Bort: Wettershus

Räntenetto Men mustaschvax Tranås har Svenska kyrkan lyckats bevara traditionen. Kontakt Kontakter och öppettider. Nyheter Kriget mot IS över — piratenay ingen ljusning för de kristna i Irak. Vi har redan vandringsretreater och i framtiden skulle jag önska att vi har en retreat utifrån ett filmtema eller skrivarretreater. Wettershus Retreatgård shared a expedia. Öland 40 93 Gränna 64 http:
SKRÄMD Scarlet red
WENTWORTH SÄSONG 5 SVERIGE Ikano bostad malmö
JAPAN JORDBÄVNING 632

Share your thoughts

0 Replies to “Wettershus”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *