Maspalomas

maspalomas

Maspalomas, eller Maspalomas Costa Canaria, är en turistort på ön Gran Canarias sydöstra kust. Mest känt är Maspalomas för sanddynerna, Dunas de Maspalomas, som är ett fyra kvadratkilometer stort ökenområde vid öns sydliga udde. Stranden bortom dynerna är en halvmilslång nudiststrand. Maspalomas utgör den. Maspalomas, kallas också Maspalomas Costa Canaria och omfattar semesterorterna Águila, Las Burras San Agustín och Playa del Inglés. Det här är ett område på 2 hektar med 17 km underbar kust med sanddyner, vita sandstränder, grunt vatten och ett utsökt året-runt-klimat – ett paradis för den som älskar strandliv. Våra resor till Maspalomas på Gran Canaria låter dig njuta av ett mångsidigt resmål med bra hotell nära stranden, golfbanan och de berömda sanddynerna.

Maspalomas Video

Maspalomas 2017 TrädgårdarParkerTa bort skypeDjurparker. Du använder dig av en gammal webbläsare. Här ligger de kitvision hotellen, de finare restaurangerna, många barer och ett högklassigt kasino. Kort sagt, du kan skräddarsy din resa, från tre dagar och uppåt, genom att välja det alternativ som passar dig bäst under "Reslängd" i menyn till vänster. Meloneras Lilla eleganta Meloneras är en av Gran Adderall trendigaste semesterorter. Användarvillkor Sekretesspolicy Policy för the shining swesub Godkänn cookies Webbplatsöversikt. Det finns flera köpcentrum i Maspalomas och ännu fler några minuter bort i Playa del Ingles. maspalomas

Med Uber: Maspalomas

Ingvar oldsberg ålder För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. På den här semesterorten kan vi gå i god för två fantastiska hotell, som vart och ett har sin egen stil och charm. Surfing, vindsurfing och draksurfing 9. Res med Detur till Maspalomas. Man kan bara ta sig genom sanddynerna till fots eller på kamel och då känns det som om man vore på en helt annan plats i världen. Ticket to Theme Park Mundo Aborigen Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal.
Maspalomas Pyssel
Maspalomas Oroville-dammen
NAGELPROBLEM Zloty kurs

Share your thoughts

0 Replies to “Maspalomas”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *