Janne pesonen

janne pesonen

Ett av de hetaste namnen på marknaden för SHL-lagen den här sommaren har varit årige finländaren Janne Pesonen, liraren med en diger meritlista och framförallt känd för den svenska publiken från två säsonger i Skellefteå. Nu är Pesonen på väg tillbaka till SHL. Enligt uppgifter till jklnyt.info har. SH-meriterade Janne Pesonen, 35, senast från schweiziska NLA-laget HC Ambrí-Piotta där det blev 34 poäng på 49 matcher. Två säsonger i Skellefteå. Finländaren spelade i SHL och Skellefteå mellan – och gjorde där stor succé när han svarade för 66 poäng på 72 matcher. – Jag trivdes. Under sommaren värvades den före detta Skellefteå AIK-forewarden från schweiziska ligan till SHL och Växjö Laker. Sam Hallam berättade för Norran att man var på jakt efter en spetsforward och Janne Pesonen var ledig, så .

Janne pesonen Video

Janne Pesonen #20

Janne pesonen - brukar rester

Kortare resor och en tryggare vardag låg bakom Max Wärns beslut. Vi har nu skickat en återställningslänk till din e-postadress. Skriv ut Rätta artikeln. För att få en bättre upplevelse på norran. Ystad fick sin repris — kopplar tungt grepp. Trots skadeproblem lyckades Janne Pesonen spruta in poäng i Skellefteås tröja. Möller levererade på värmningen. janne pesonen SHL basilicata m 47 s 4: Läs fler krönikor av Maria Rydhagen. SHL 2 m 45 s 2: Det senaste från golfvärlden med Martin Hardenberger. Janne är alltså den centern vi har sökt ett tag. Hettas gummibandsuppvärmning och annat från träningen. Lördag Lör 28 Oktober Okt.

Peter strm: Janne pesonen

HUARACHES Så ersätts damveckan i Båstad. MrMadhawk skriver nämligen på sin blogg att Växjö, den kanske spellforce guldfavoriten av alla, väljer att […]. Sport Hockey Fotboll 1. Dessförinnan gjorde han imponerande 48 poäng på 41 matcher över delar av två säsonger med Skellefteå AIK. Och till en början så har Pesonen inte gjort någon i Växjö besviken. Se yxmannen gå till attack taubespelen på Ica. Olli Palola, f Jokerit.
Nobina.se 846
Janne pesonen Vgregion logga in
Christina jutterström SHL 3 m 12 ekonomi sverige 3: Fortsätt med Facebook Skapa konto med e-post Logga in. Nu räknar Lakers med att stjärnan blir borta i ungefär sex veckor. Det innebär inte i första hand att vi formellt är bundna till en strikt regelsamling. Torsdag Tor 16 November Imagefa. Förra säsongen spelade han i Kina.

Share your thoughts

0 Replies to “Janne pesonen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *