Flinckman

flinckman

After Darks Lasse Flinckman är död. Melodifestivalartisten blev 66 år gammal. Skådespelaren Jan Malmsjö blir bestört när han får veta att Lasse Flinckman avlidit. När han samlat sig något säger han: Tack och lov var han smått galen när vi jobbade ihop. Det var det som färgade honom och spred glädje. Det är det jag minns; jag väljer att minnas honom som han var och inte tänka. Lasse Flinckman, känd från gruppen After Dark, är död. Han lämnar en stor tomhet efter sig, som är enorm, säger Henrik. Flinckman, som upplanda av lungproblem, lämande After Dark efter 30 år i dragshow-gruppen. Lars Hem,net är död, han blev 66 år gammal. Lasse Flinckman var märkt av sjukdomar den yoga 910 tiden, berättar vännen Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson. Vad kan du om Green Day?

Flinckman - Ovntade Saker

Lasse var en jävla stor del av After Dark. Obehagligt och urvattnat — skärpning TV4. Har du koll på stjärnornas strandmissar? Han gick bort den 18 april efter en tids sjukdom. Nu bearbetar han sorgen genom att fortsätta arbetet med deras gemensamma kafé i Landskrona. Tillsammans med Christer Lindarw uppträdde han med gruppen After Dark och efter drygt 30 år i snygga peruker, färgglada klänningar och skyhöga klackar så lämnade han sin kollega och offentligheten

Flinckman Video

After Dark - Lill Lindarw & Birgit Flinckman

Flinckman - januari 1965

Han har inget intresse av att prata om Flinckmans sista tid, som kantades av sjukdom men också en stark kärlek och livsgnista. Flinckmans nya liv efter After Dark. Stödet och kärleken över Lasse Flinckman har strömmat in till sambon Henrik Strömberg sedan beskedet om den folkkära After Dark-stjärnans död häromdagen. Inför Lindarws medverkan i Melodifestivalen i Norrköping i februari fanns han med som stöd, trots distansen. Vi hade kontakt, han kom alltid ihåg bemärkelsedagar och ringde på min födelsedag i september, säger han till Nöjesbladet och fortsätter:. Samtidigt betyder det stora stödet från nära och kära mycket. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet — och inte vet.

Share your thoughts

0 Replies to “Flinckman”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *