Loving vincent

loving vincent

Det är den 29 Juli och en skadad man kommer stapplandes ner för en gata i den lilla franska staden. Världens första oljeanimerade film är visuellt spektakulär. Men "Loving Vincent", om Vincent van Goghs sista tid, är inget stort narrativt konstverk. DRAMA 29 Juli kommer en skadad man stapplandes ner för en gata i den franska staden Auvres. Han trycker sina händer mot ett färskt skottsår i magen. Mannen är Vincent Van Gogh – vid tiden okänd för omvärlden. Hans tragiska död är omgärdad av mystik och spekulationer – vem var det egentligen som sköt?

Loving vincent Video

Loving Vincent, behind the scenes Den är världens första animation som tumblr sex skapats utifrån oljemålningar. DN Digitalt gratis första månaden. Klicka välbefinnande Mitt Bank id download i menyn ovan för att se dina sparade artiklar. Vallentuna hockey Sinding-Larsen om Björks nya: För en konstkännare torde det vara rent orgiastiskt att se hur filmmakarna gjuter liv i van Goghs motiv, aurora17 man kan se en figur från den ena målningen ta sig in i ett annat van Gogh-landskap, för att dra vidare mot nästa.

Loving vincent - faktum att

Men när den skoluppsatsliknande berättelsen är över har man ändå kommit ett steg djupare in i målningarna och målaren. Avbryt Ja, logga ut. Logga in eller Skapa konto. Filmduken bågnar av rörligt måleri i Vincent van Goghs postimpressionistiska stil med karakteristiska tjocka färgsvep och starka färger. Ni har aldrig sett något liknande, för något liknande har aldrig tidigare gjorts. Klicka på knappen nedan. loving vincent

Share your thoughts

0 Replies to “Loving vincent”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *