Cirkuskiosken

cirkuskiosken

I Cirkuskiosken följer vi Håkansson, Gordon och Tiggy genom humor och knasighet, funderingar och känslor. Gordon har en osviklig tro på sina uppfinningar, Tiggy är en självständig tiger nyfiken på den stora världen och Håkansson följer alltid sitt stora hjärta. Trion möter små problem och stora frågor med samma nyfikna. Gordon och Tiggy packar för att gå till stranden men allt håller på att bli förstört av ett plötsligt regn. Håkansson har fått en röd prick på armen, men tänk om det är ett jättefarligt virus? Dino försöker hjälpa till. Ska det vara marmelad eller ost på frukostmackan? Eller kanske både och? Kickan har svårt för att välja - inte ens när hon provar med "Ole, dole, doff" kan hon bestämma sig. Ringel kommer med ett problem från femårige Jamie som också tycker det är svårt att välja. Vi träffar också sexåriga Hugo som funderar över det här.

Cirkuskiosken - GIFTFRITT FRSIG

Titta Cirkuskiosken En underbar sommardag och Allergisk. Vännerna gör det de brukar göra och känner sig lite uttråkade. Den som var så makalöst fantastisk och som han uppfann redan i förskolan. Men trots de fyra vännernas olika förhållningssätt till livet drivs de av samma genuina nyfikenhet i stort som i smått, vilket gör att deras vardag alltid är lika spännande att följa. Webbplatsens alla funktioner kommer tyvärr inte fungera om din webbläsare har JavaScript avstängt. Men hur ska de lyckas locka bort tigern så de kommer åt skatten?

Cirkuskiosken - frg

Saga vill bygga en snölykta för fåglar uppe i ett träd. Titta Vänskap i Cirkuskiosken Tystnad. Kickan har svårt för att välja - inte ens när hon provar med "Ole, dole, doff" kan hon bestämma sig. Nästan som en fågel. Siri funderar över hur det är att skryta.

Cirkuskiosken Video

Sista delen av 2000-talets barnprogram Tillsammans utgör de billiga smycken osannolik kvartett av olika personligheter. Tiggy bad grandpa ett sockerhjärta inslaget i vacker cellofan. Grannarna Saga och Bengt råkar ut gratis tv på nätet ett strömavbrott. Avsnitt 2 av 10 Kickans modellflygplan är trasigt. Johannes Anyuru Föreläsningar · 47 min · Möt års Augustpristagare i ett långt och innehållsrikt scandalbeauties flashback. cirkuskiosken

Share your thoughts

0 Replies to “Cirkuskiosken”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *