Aurora17

aurora17

Aurora 17 är inte en Nato-övning, skriver Rickard Wissman, kommunikationschef för Aurora Foto: Försvarsmakten/TT. Försvarsmakten om demonstrationen mot Aurora Försvarsmakten väljer nu att ge demonstranterna i Göteborg svar på tal. På lördagens samlades tusentals i Göteborg för att visa sitt. I veckan inleddes Aurora 17, den största försvarsmaktsövningen i Sverige på 20 år. Över personer runt om i landet kommer att delta. Och enligt försvarsmakten så kommer sådana här stora övningar att bli allt vanligare. The latest Tweets from AURORA 17 (@FMO_aurora17). Se filmen om Aurora jklnyt.info Följ twitter via @Forsvarsmakten Detta kontot är vilande. // @rickardwissman. Sverige.

Aurora17 Video

Aurora 17 - för ett starkare försvar och ökad samlad förmåga Läs fler nyheter i Expressens app. Senaste nyheterna med Expressen TV. Om webbplatsen Om cookies och webbplatsen Tyck till om webbplatsen. Flyg, fartyg, och marktrupper. Ordlista Här förklaras några av de ord vi eller christer pålsson använder, som lars thorin vara svåra att förstå, om man inte är insatt i försvarsfrågor. Följ oss då i våra sociala medier.

Aurora17 - uppfattningar

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar. Utredningen om attacken på Marie Hillblom lades ner — det fallet ska vi ta upp med polischeferna. De protesterande har kallat övningen en "krigsövning" och "Natoövning" [ 8 ] samt påstått att de svenska förbanden stått under utländskt befäl i sociala medier, [ 8 ] i strid med faktumen att Sveriges regering beslutat om övningen och Sveriges ÖB leder både svenska och utländska förband. Aurora 17 - nu avslutad Läs nyheterna om övningen Aurora Vi i Försvarsmakten vill att alla ska kunna ta del av innehållet på våra webbplatser. aurora17

Share your thoughts

0 Replies to “Aurora17”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *