Africa oil

africa oil

Handla aktien Africa Oil Corp. (AOI) på Nasdaq Stockholm AB. Hos Nordnet kan du handla aktier från 0 kr i courtage. Africa Oil Corporation är ett kanadensiskt olje- och gasbolag. Bolaget driver huvudsakligen sin verksamhet i Kenya och Etiopien med omfattande projekteringsprojekt. Målet är att effektivt utvinna naturresurser på ett sätt som både är hållbart och gynnsamt för bolagets aktieägare. Huvudkontoret ligger i Vancouver, Kanada. Aktien hyllas: Ett av världens billigaste oljebolag. Aktie Africa Oil är en av de billigaste aktierna globalt sett inom prospektering och oljeutvinning. Det menar Macquarie i en analys där bevakning inleds med rekommendationen outperform. Så länge räcker Africa Oils kassa Foto: Arkivbild Istockphoto.

Africa oil - beskedet

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Bli medlem här Bli medlem Logga in. Jag har haft africa oil på span bra länge utan att äga men nyligen på knappt 9 kr köpte jag en del, kände väl att det kan vara bra chans för en liten vändning. Stäng Lägg till ytterligare. Länder som Libyen har kommit igång igen med sin oljeproduktion efter upproret i landet under "den arabiska våren" då bla landets diktator Moammar Khadaffi störtades. Ditt kurslarm har lagts till. Därför handelsstoppades Viking Supply.

Ska Sluta: Africa oil

Kanalfläkt Kbab.se
101 ÅRINGEN STREAM Bovision eskilstuna
PEPS PERSON 263
Africa oil 252

Africa oil Video

OXFAM March 28th East Africa Oil/Gas africa oil Hemnat Investment Bank AB. Nyckelfrågor då är bla: Rekommendationer Funktionen visar konsensus av analyser som suicide girls tillgängliga för Africa Oil. Finns ingen anledning att i dagsläget fokusera på siffror, det räcker att konstatera att med dagens oljepris och läget i Kenya, och om man inte tror det blir sämre, så handlas aktien för mindre än halva värdet. Ev orsaker till fallet:

Share your thoughts

0 Replies to “Africa oil”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *