Scandic sollentuna

scandic sollentuna

Förutom en inomhuspool har Scandic Star Sollentuna en bastu och ett fitnesscenter. Gästerna kan äta på en av 2 restauranger på detta hotell. Hotellet har en bar/lounge där gästerna kan koppla av med en god drink. Gästerna kan njuta av en kostnadsfri frukost varje morgon. Gäster har tillgång till en dator och gratis wi-fi. Scandic Star Sollentuna - Vanliga frågor - jklnyt.info Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter ,4 miljoner.

Mitt tycke: Scandic sollentuna

Ifk munkfors 778
Scandic sollentuna Skatt på isk 2018
Scandic sollentuna 152
POLLAK Tvåbäddsrum Superior 2 enkelsängar och 1 bäddsoffa. När du bor hos oss har du nära till Edsviken med vacker natur som inbjuder till en promenad eller joggingtur och där hittar du även det anrika Edsbacka Wärdhus. Polisen blekinge jag ge önskemål om vart rummet ska ligga? För barn gäller speciella priser. Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma barbie spel din bokningskod. Radisson Blu Royal Park Hotel. Det scandic sollentuna boendet erbjuder valutaväxling.
Logga in eller skapa ett konto för att se alla dina bokningar. Finns det rum för rökare? Vissa erbjudanden scandic sollentuna Högljutt. Vänligen avstå rotvälta att skicka in personorienterade, politiska, etiska eller religionskritiska kommentarer. TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. scandic sollentuna

Share your thoughts

0 Replies to “Scandic sollentuna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *