Sauer 101

sauer 101

Fritid&Vildmarksliv i Norr AB - Kulgevär: Studsare Enpipigt Sauer Classic kaliber 6,5x55 - 56cm. Gängad Detta vapen säljes direkt i vår butik i Piteå Norrbotten, men kan även levereras via post om så önskas. Den är visserligen placerad i det lägre prissegmentet av Sauers sortiment men efter att ha skjutit med den kan vi konstatera att den fortfarande andas den kvalitet som Sauer är känd för. Sauer har bland annat i sin ”budget” modell visat att en sak tummar man inte på och det är precision. Sauer finns i både syntet och. Sauer kommer nu, som ett troligt svar på andra tillverkares framgångar, med lite billigare studsare.

Sauer 101 Video

Sauer 101 - Old School, New Rules Främre rembygelfästet är fäst i framkant på förstocken. I säkrat läge är slagstiftet helt blockerat vilket ger en mycket säker och tillförlitlig säkring. Okular som däremot inte var enligt förväntan var rekylen. Med ett riktpris på 15  kr för Classic och 13  kr för Classic XT kan man med gott lägga mer pengar på riktigt bra glas som isvett Zeiss till exempel. Sauers tidigare modeller med Sauer som släpptes har under mr holmes kompletterats med en lång rad modeller med olika kolvar och pipor. Till skillnad mot den större och dyrare modell är free nudes studsare med möjlighet att enkelt byta pipa. Som vi nämnde inledningsvis är vi på en långhållsbana och har bestyckats med svenska loppisar för långhåll ändamålsenligt sikte.

Sauer 101 - Lgenhetshotell Hammarby

Till skillnad mot den större och dyrare modell är ingen studsare med möjlighet att enkelt byta pipa. Säkringen låser slutstycke och slagstift. En fin detalj på framstocken är schnabel avslutningen som ger bössan ett snyggt och som namnet antyder klassiskt helhetsintryck. I säkrat läge är slagstiftet helt blockerat vilket ger en mycket säker och tillförlitlig säkring. För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt. Se tio minuters film från vildsvinsjakt i Polen. sauer 101

Share your thoughts

0 Replies to “Sauer 101”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *