Drake bell

drake bell

Artisten och skådepelaren Drake Bell greps av polis efter att ha uppträtt märkligt när han körde sin bil i Glendale i Kalifornien på måndagen. Han är nu släppt mot borgen men misstänks för rattfylleri, skriver People. Bell slog igenom i tv-programmet "Drake & Josh" på barnkanalen Nickelodeon. Artisten och skådepelaren Drake Bell greps av polis efter att ha uppträtt märkligt när han körde sin bil i Glendale i Kalifornien på måndagen. Han är nu släppt. "Nickelodeon"-skådespelaren Drake Bell har dömts till fyra dagars fängelse och fyra års skyddstillsyn.

Drake bell - ska

Det var då de noterade att det luktade alkohol i hans närhet — och mycket riktigt så klarade han inte av alkoholtestet som följde. Anställda vittnar om Oldsbergs skräckvälde. Han greps, men släpptes efter att han betalat 20 dollar i borgen, motsvarande svenska kronor. Jag är ingen bra pappa - 6 jan Nu döms skådespelaren eftersom att han även tidigare gripits för rattfylla. Flera uppgiftslämnare målar upp samma bild: drake bell Den tidigare "Nickelodeon"-skådespelaren Drake Bell, 30, har dömts till 96 timmar i fängelse. Hårda anklagelserna mot Danny: Sanningen sweden time Camilla Läckbergs intima tatuering - 11 dec. Har hasumi kurea koll på stjärnornas ulla bella Följ Expressen Nöje på Facebook drew barrymore filmer där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Drake bell - finns

Nu är han misstänkt för rattfylleri. Bästa dokumentärer på Netflix. Forne barnstjärnan Drake Bell greps av polisen efter att ha uppträtt märkligt när han körde bil. Titiyos bebislycka — har fått en dotter - Ett grälande par måste visa upp en lycklig fasad på en släktings bröllop, men det visar sig att de inte är de enda som måste låtsas vara lyckliga. Polisen stannade då skådespelaren efter att han kört 55 kilometer i timmen på en sträcka där den högsta tillåtna hastigheten var 35 kilometer i timmen. Se 9 av de mest kontroversiella kändisomslagen.

Share your thoughts

0 Replies to “Drake bell”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *